آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
روی نانها كره بمالید و شكر بپاشید. آنگاه پنیر خامهای را طرف دیگر نانها بمالید.
حالا تكههای شكلات را روی یكی از نانها، روی پنیر خامهای بگذارید و بعد نان دیگر را به گونهای روی شكلات بگذارید كه قسمت كره مالیدهی آن رو به بالا باشد.
اكنون ساندویچ فراهم كرده را در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته و طلائی رنگ شود.
اینك ساندویچ را در بشقاب مناسبی بگذارید و با خامهی فرم گرفته و توتفرنگی بیارائید و میل كنید.
یادآوری: در ایتالیا به این نوع ساندویچ - Panini- میگویند.