آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
كره، پنیرخامه ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آن گاه وانیل و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
روی خمیر را بپوشانید و ٢ ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر ٤ سانتیمتر قالب بزنید.
حالا نیمی ازخمیر ها را به كمك چاقوی تیز به صورت بعلاوه برش بزنید و روی نیمی دیگر از خمیر ها قدری مارمالاد بگذارید.
اکنون خمیرهای برش خورده به شکل بعلاوه را روی مارمالاد قرار دهید و لبه های دو خمیر را به کمک فشار چنگال به هم بچسبانید.
خمیرهای فراهم کرده را با فاصله از یکدیگر روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.