Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:13

بالشتك های توت فرنگی

بالشتك های توت فرنگی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود ٢٠-٢٥ عدد 

كره ١٢٥ گرم

پنیر خامه ای ١٢٠ گرم

شكر ١٠٠ گرم

اسانس وانیل ١ قاشق چایخوری

آرد ٢٠٠ گرم

مارمالاد توت فرنگی حدود یک سوم پیمانه

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

كره، پنیرخامه ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن گاه وانیل و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

روی خمیر را بپوشانید و ٢ ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر ٤ سانتیمتر قالب بزنید.

حالا نیمی ازخمیر ها را به كمك چاقوی تیز به صورت بعلاوه برش بزنید و روی نیمی دیگر از خمیر ها قدری مارمالاد بگذارید.

اکنون خمیرهای برش خورده به شکل بعلاوه را روی مارمالاد قرار دهید و لبه های دو خمیر را به کمک فشار چنگال به هم بچسبانید.

خمیرهای فراهم کرده را با فاصله از یکدیگر روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

تعداد بازديد: 1360 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است