آشپزباشی - نجمه درویش ملا
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
آن گاه شکلات (120گرم) را درون خامه بریزید و ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط خامه و شکلات را هم بزنید تا شکلات کاملا آب شود.
سپس بیسکویت خردکرده را به این مخلوط بیفزاید و هم بزنید.
حالا قالب مناسبی را به اندازۀ 8×25 سانتیمتر با فویل یا سلفون بپوشانید و کف قالب بیسکویت بچینید.
اکنون مایۀ فراهم کرده را روی بیسکویت بریزید و صاف کنید و رویش را با لایۀ دیگری از بیسکویت بپوشانید.
اینک قالب را در حدود 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا کیت کت آمادۀ مصرف شود.
سپس کیت کت را به اندازۀ دلخواهتان برش دهید.
آن گاه شکلات (اضافی) را به روش بن ماری آب کنید و آن را روی کیت کت بریزید.
دوباره کیت کت را در یخچال قرار دهید تا شکلات رویه ببندد.
حالا کیت کت را در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید برای تهیۀ کیت کت، از قالبهای سلیکونی استفاده کنید که در این صورت نیازی به برش زدن شکلات نیست.