Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

شیرینی سیگارت

شیرینی سیگارت

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

خامه........................100 گرم

کره(دمای اتاق)................50 گرم

زرده‌ی تخم‌مرغ....................یک عدد

آرد قوی.................100 گرم

 

مواد لازم مغز:

گردو.....................130 گرم

پودر شکر...................80 گرم

پودر هل..................یک قاشق چایخوری

سفیده‌ زرده........................یک‌دوم عدد

روش‌تهیه

خامه، زرده‌ی تخم‌مرغ و کره  را با چنگال بزنید سپس آرد قوی را الك كرده، اضافه کرده مخلوط كنيد تا خمیر کاملاً نرم و لطیفی به دست ‌آید.

خمیر را به 3 گلوله تقسیم کرده روي آن را با كيسه فريزر بپوشانيد و در یخچال حداقل یک ساعت استراحت دهید. سفيده‌ي تخم‌مرغ را با همزن برقي بزنيد. پودر شكر را داخل ظرف الك كنيد. پودر هل را به آن اضافه كرده، مخلوط كنيد گردوي پودر شده را نيز اضافه كنيد. سفيده‌ي تخم‌مرغ زده شده را نيز اضافه كرده و مخلوط كنيد. بعد از خمیر حاصله به شکل مواد، لوله‌هایی به طول 6 الی 7 سانتی‌متر درست کرده و کنار بگذارید. سپس هر گلوله را به کمک وردنه و آرد روي سطح آردپاشي شده باز کرده(هر قدر نازک‌تر باز شود بهتر است) و برش‌هایی به شکل مثلث دهید به 8 قسمت مساوی (برش پیتزایی).  یک مغزی آماده را داخل هر مثلث قرار داده و لوله کنید.  سپس داخل سینی فر چیده و در دمای 175 درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه بپزید. بعد از خنک شدن می‌توانید پودر شکر الک کنید و با پسته به کمک عسل تزیین کنید.

برچسب ها: شیرینیشیرینی سیگارتشیرینی بدون فرآموزش شیرینی پزیهلآرد تعداد بازديد: 726 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است