طرز تهیه بیسکویت ترد تافی گردو
برای تهیه این بیسکویت، فر (تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید. یك قالب 20×30 سانتیمتری را چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. بعد پودر قهوه را در آب جوش حل كنید و كنار بگذارید.
در ظرف مناسبی كره، كرهی بادام زمینی، شكر و محلول قهوه را بریزید، آردها را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید. حالا خمیر را داخل قالب پهن و صاف كنید و با چنگال، چندین سوراخ روی آن ایجاد نمائید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. بعد صبر كنید تا خنك شود. آنگاه مواد رویه را روی نان پخته بریزید و در یخچال بگذارید. پس از بستن مواد رویه، بیسكویت را به صورت مستطیل یا مربع برش دهید.
روش تهیهی مواد رویه:
در ظرف مناسبی كره، شكر و عسل را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره ذوب شود. بعد آن را بجوشانید و پس از آن كه چند جوش زد، گردو را بیفزائید.