آشپزباشی
ابتدا آرد، بیكینگپودر و پودر قند را با هم مخلوط سازید. بعد كره را خرد كنید و با نوك انگشتان به خورد آرد دهید. سپس شیر را بیفزائید تا مواد خمیر شوند. حالا خمیر را كمی مالش دهید و در قالب چربكرده 25×35 سانتیمتری پهن كنید. اكنون روی خمیر را با چنگال سوراخ كنید. بعد سیبهای پوستگرفته و ورقهكرده را روی خمیر بچینید.
در این مرحله، مواد رویه را روی سیبها بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر (تاون) گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از پخته شدن، بگذارید شیرینی كاملاً خنك شود. آنگاه آن را برش بزنید. برای تهیه مواد رویه، ابتدا آرد، شكر، وانیل و دارچین را با هم مخلوط سازید. بعد كره خردكرده را بیفزائید و با نوك انگشتان، كره را به خورد آرد بدهید تا آرد و كره، به شكل خردههای نان درآید.