تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. آنگاه كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا فندق، آرد، بیكینگپودر، دارچین، جوز و نمك را به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. اكنون خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 1 شب در یخچال نگه دارید.
اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر كنگرهدار به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید. سپس نیمی از آنها را با برشگر به قطر یك سانتیمتر خالی كنید و جدا جدا در سینی بچینید.
سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه بیسكویتها طلائی رنگ شوند، بپزید. بیسكویتها را روی پنجره سیمی خنك كنید.
آنگاه روی بیسكویتهای میان تهی پودر شكر بپاشید و روی بیسكویتهای كامل قدری مارمالاد توتفرنگی بگذارید و هر دو عدد را به هم بچسبانید و در ظرف زیبائی بچینید.