آشپزباشی
كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و لطیف شود. تخم مرغها را تكتك بیفزائید و خوب هم بزنید. سپس آرد و پودر بادام را با مواد مخلوط كنید و مایه بهدستآمده را در قالب چربكرده 25×25 سانتیمتری بریزید؛ سطح آن را صاف كنید و در فر گرمشده با دمای 150 درجه سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه بپزید.
سپس از فر بیرون بیاورید. كمی كه خنك شد، مواد رویه را روی خمیر اولیه بریزید و دوباره در فر قرار دهید تا رنگ شیرینی كاراملی شود. حالا قالب را از فر خارج سازید. همین كه شیرینی خنك شد، آن را برش بزنید و از قالب جدا كنید. اینك شیرینیها را روی توری سیمی قرار دهید تا سرد شوند. بعد شكلات را خرد و به روش بنماری آب كنید. اكنون شیرینیها را با شكلات آبكرده تزئین نمائید.
روش تهیه مواد رویه: ابتدا كره، پودر شكر و عسل را با هم روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا قوام بیاید. سپس بادام را بیفزائید و پس از یك دقیقه از روی حرارت بردارید و پیش از آنكه خنك شود، آن را روی خمیر پخته بریزید.