طرز تهیه شیرینی لیمو و بادام
فر (تاون) را با دمای 190درجهی سانتیگراد یا 375 درجهی فارنهایت یا شمارهی 5 گرم كنید. قالب مربعی به ضلع 23 سانتیمتر را چرب كنید و كنار بگذارید. سپس آرد، بیكینگپودر، پودر شكر و كره را، یا در دستگاه غذاساز بریزید یا با نوك انگشتان به صورت خرده نان درآورید. اكنون تخم مرغ را با چنگال خوب بزنید و اضافه كنید و مواد را به شكل خمیر درآورید. اگر خمیر خشك بود، 1 قاشق سوپخوری آب به آن بیفزائید. خمیر را داخل قالب پهن كنید و روی آن با چنگال چندین سوراخ ایجاد كنید. بعد به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر (تاون) بپزید. پس از سرد شدن، كرم بادام را روی خمیر بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه، با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید تا سطح آن ببندد. بعد از خنك شدن، شیرینی را به اندازههای مورد نظر برش دهید و با خامهی فرم گرفته به مصرف برسانید.
روش تهیهی كرم بادام: تمام مواد را با هم مخلوط كنید.