آشپزباشی - لیلا آیانی صفت
زرده تخممرغها، ماست خامهای و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه آرد و بیکینگپودر را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی بدست آید. سپس روی خمیر را بپوشانید و حدود 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را به تکههای کوچک تقسیم کنید و هر تکه را با وردنه باز کنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.
اکنون روی هر خمیر مقداری از مواد میانی بگذارید و خمیر را به شکل نیمدایره تا کنید و اطرافش را محکم بپیچید.
آنگاه قطاب را در روغن داغ سرخ کنید و روی هوله کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
همینکه قطاب خنک شد، آنها را در پودر شکر بغلتانید و در صورت دلخواه با پسته بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: بادام، پودر شکر و پودر هل را با هم مخلوط کنید.