روشتهیه
کادایف را در ظرفی بزرگ و گود گذاشته و با دست خرد کنید. مقداری از کادایف را درون مشت خود قرار دهید و وسط آن گردو گذاشته و مانند دلمه بپیچید، تا وقتی کادایف و گردو تمام شود به پیچیدن ادامه دهید. کادایفهای پیچیدهشده را در ظرف مناسب فر، کنار هم بچینید و روی آنها کره بمالید، سپس در فر از قبل گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار داده و تا وقتی که روی کادایفها سرخ شود بپزید و بعد بگذارید خنک شوند. شیرنارگیل، شیر و شکر را در قابلمهای گود بجوشانید و روی کادایفهای سردشده بریزید. در پایان با گردو تزیین کرده و سرو نمایید.