Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:13

کادایف شیری

کادایف شیری

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 تا 10 نفر

کادایف..................500 گرم

گردوی له‌شده.................2 پیمانه

کره آب‌کرده.................300 گرم

شیر نارگیل.................  1 لیتر

شیر............... نیم لیتر

شکر 1 پیمانه به اضافه .................1 قاشق سوپ‌خوری

گردوی له‌شده برای تزیین .................1 پیمانه

روش‌تهیه

کادایف را در ظرفی بزرگ و گود گذاشته و با دست خرد کنید. مقداری از کادایف را درون مشت خود قرار دهید و وسط آن گردو گذاشته و مانند دلمه بپیچید، تا وقتی کادایف و گردو تمام شود به پیچیدن ادامه دهید. کادایف‌های پیچیده‌شده را در ظرف مناسب فر، کنار هم بچینید و روی آن‌ها کره بمالید، سپس در فر از قبل گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار داده و تا وقتی که روی کادایف‌ها سرخ شود بپزید و بعد بگذارید خنک شوند. شیرنارگیل، شیر و شکر را در قابلمه‌ای گود بجوشانید و روی کادایف‌های سردشده بریزید. در پایان با گردو تزیین کرده و سرو نمایید.

برچسب ها: کادایفطرز تهیه کادایف شیریکادایف شیری تعداد بازديد: 267 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است