آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر(تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر(تاون) را با كاغذ روغنی بپوشانید.
بعد آرد، پودر شكر و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و با دست ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
آن گاه تخممرغها، شیرخشك، وانیل و شیر را در كاسهای بریزید و با مفتول دستی بزنید.
حالا این مایه را به مخلوط آرد بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
سپس خمیر را در كیسهی نایلونی، به مدت 24 ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز كنید و دوتا دوتا به اشكال دلخواه قالب بزنید و با فاصله، در سینی بچینید.
سپس سینی را به مدت 20 دقیقه در فر(تاون) بگذارید تا شیرینی بپزد.
شیرینی را پس از آنكه از فر بیرون آوردید و خنك شد، بین هر دو عدد قدری مارمالاد بمالید و به هم بچسبانید.
اینك روی شیرینی، شربت بمالید و پودر نارگیل و یا پسته بپاشید.
یادآوری: خمیر را زیاد ورز ندهید زیرا به روغن میافتد و شیرینی كیفیت خود را از دست میدهد.
نكتهی خواندنی
توت فرنگی سرشار از ویتامینهای گروه B و C میباشد.
همچنین این میوهی خوش طعم تابستانی، مقدار زیادی پتاسیم دارد و مصرف آن به طراوت و شادابی پوست كمك میكند.