آشپزباشی - مژگان نجفی :
روشتهیه
خرما را هستهگیری کنید. سپس با چنگال له کنید. گردوها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید از مواد توپکهای کوچکی درست کنید و کنار بگذارید. کره یا روغن جامد را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید آرد را اضافه کرده تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و رنگ آن تغییر کند سپس از روی حرارت برداشته و اسانس کارامل را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید اجازه دهید مواد کمی ولرم شود.
روش تهیه شربت
شکر را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق با حرارت زیاد قرار دهید تا به رنگ دلخواه درآید سپس از روی حرارت بردارید آب جوش را به آن اضافه کنید تا شکر حل گردد و بگذارید به مدت 1-2 دقیقه بجوشد تا کارامل سفت شود. حالا شربت کارامل را به صورت داغ به آرد تفت داده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید آنگاه تابه را کمی روی حرارت گذاشته تا حلوا جمع شود.
مواد حلوا را داخل قالب سیلیکونی ریخته. طوری که نیمی از قالب پر شود سپس از توپی خرما و گردو وسط قالب قرار داده و روی آن را با حلوا پر کنید.
قالب را داخل فریزر به مدت یک ساعت قرار داده که سفت شود سپس از قالب خارج کرده و داخل ظرف سرد دیزاین کنید.
یادآوری
هنگام مخلوط کردن آبجوش به کارامل احتیاط کنید که بخار ایجاد شده دست را نسوزاند.
خواص خرما
خرما می تواند خواص سلامتی بسیار عالی داشته باشد. اگر در روز تنها ۳ عدد خرما بخورید نتایج آن را در خود می بینید. منابع غذایی موجود در خرما خواص این میوه کوچک بسیار شگفت انگیز است. اگر در روز عادت به خوردن تنها سه عدد خرما داشته باشید دیگر با کمبود بسیاری از ویتامین ها در بدن خود مواجه نمی شوید. خرما شامل پتاسیم، فیبر، منگنز، ویتامین B-6 و منیزیم است.