آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی مخصوص شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و هر دو شكر را در كاسهای بریزید و با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم درآید. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط نمائید. حالا آرد، بیكینگپودر و نمك را روی مواد قبلی الك كنید.
اسمارتیز و گردوی خردكرده را نیز بیفزائید و مواد را با هم مخلوط سازید. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مایه بردارید و با فاصله در سینی بگذارید و به مدت 15 دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شود. بعد شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.