آشپزباشی- افسانه اسفندیاری:
روشتهیه
فر را با دمای 190 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود. سپس تخم مرغ را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا اسانس، آرد و بیكینگپودر را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را روی سطح آردپاشیشده با وردنه باز كنید و با برشگری به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی فر بچینید. اكنون مواد رویه را با قاشق روی شیرینیها بریزید و در فر به مدت 15 دقیقه بپزید تا طلاییرنگ شوند. سپس از فر بیرون آورید و روی پنجرهی سیمی خنك كنید. اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و درداری
بچینید.
روش تهیهی مواد رویه
همهی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود و مخلوط نرم گردد.
خواص زردآلو
زردآلو ارزش غذایی زیادی دارد و دارای قند طبیعی می باشد که هضم آن بسیار راحت است. زردآلو غنی از ویتامین های A ، B ،C، ریبوفلاوین (B2) و نیاسین (B3)، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، گوگرد، سدیم و مقدار کمی مس، آهن و روی است. ورزشکاران بعد از ورزش می توانند زردآلو بخورند به شرطی که پس از آن، آب میل نکنند. برگ زردآلو را می توان در زمستان مصرف کرد و در تابستان آن را در آب خیس کرده و همراه با همان آب مصرف نمود.