آشپزباشی- عارفه ابنالرضا :
روشتهیه
فر را با دمای 175 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب مخصوص دونات را با اسپری مخصوص قنادی چرب نمائید. آنگاه كره شير، تخم مرغ و وانيل را با همزن برقي بزنيد و بعد جوش شيرين، بيكينگ پودر و شكر را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط الک کردة آرد و پودر کاکائو را افزوده و مواد را در حد مخلوط شدن، هم بزنيد. اکنون مایة فراهم کرده را در قالبهای دونات بریزید و دوسوم از حجمشان را پر کنید. اینک قالب را در فر بگذارید و دوناتها را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه بپزید. پس از اطمینان از پخت، قالب را از فر درآورید و بگذارید دوناتها روی پنجرة سیمی خنک شوند. حالا روی دونات را با سس شکلاتی و ترافل بیارائید.
روش تهیة سس شکلاتی
خامه را گرم کنید و شکلات را به آن بیفزائید و هم بزنید تا سس یکنواختی حاصل شود.
خواص وانیل
با نگاهی به تاریخ، متوجه می شویم که از سالها پیش وانیل به طعم بستنی در اروپا تبدیل شده است. به همین روش ، اسپانیا نیز قرن ها وانیل را به شیرینی های شکلات اضافه کرده است. سپس، تاکنون وانیل به عنوان اصلی ترین طعم دهنده کیک، دسر و نوشیدنی ها تولید می شود. همانطور که همه ما می دانیم، وانیل به دلیل داشتن عطر و طعم دلنشین و شیرین به عنوان دسر محبوب و نوشیدنی مورد استفاده قرار می گیرد.