Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:09

بیسكویت جو و شكلات چیپسی

بیسكویت جو  و شكلات چیپسی

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 كره نرم 250 گرم

 

شكر قهوه‌ای 200 گرم

 

شكر 100 گرم

 

تخم‌مرغ (در دمای محیط) 1 عدد

 

اسانس وانیل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد 300 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

 

شكلات چیپسی 240 گرم

 

جوی پرك 140 گرم

 

نوتلا برای روی شیرینی‌ها 220 گرم

 

ترافل‌های رنگیی به میزان لازم

 

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. كره و هر دو نوع شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، بیكینگ‌پودر، پودر دارچین، شكلات چیپسی و جو را به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید. توپ‌های فراهم كرده از خمیر را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر بپزید.

بیسكویت‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید، رویشان كرم نوتلا (كرم شكلات) بمالید و با ترافل‌های رنگی بیارائید.

 

برچسب ها: بیسکویتبیسکویت شکلاتیشکلات چیپسیبیسکویت جوبیسكویت جو و شكلات چیپسی تعداد بازديد: 1378 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است