آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. كره و هر دو نوع شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، بیكینگپودر، پودر دارچین، شكلات چیپسی و جو را به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید. توپهای فراهم كرده از خمیر را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر بپزید.
بیسكویتها را روی پنجره سیمی خنك كنید، رویشان كرم نوتلا (كرم شكلات) بمالید و با ترافلهای رنگی بیارائید.