آشپزباشی - آرزو مقدم
آرد، دارچین، نمک، بیکینگ پودر، پودر بادام و شکر قهوهای را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغ، وانیل و اسانس بادام را اضافه کنید و دو دقیقه با سرعت متوسط همزن برقی هم بزنید.
حالا مخلوط مواد خشک را به این مایه بیفزائید و با لیسک هم بزنید تا مواد خمیر شود. اکنون خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اینک هر بار به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و آن را رول کنید و به اندازة دلخواه برش دهید.
آنگاه خمیرهای برش زده را در سینی شیرینیپزی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
سپس شیرینیها را از فر درآورید و صبر کنید تا کاملا خنک شوند. حالا شیرینیها را در مخلوط شکلات و روغن مایع بزنید و روی کاغذ روغنی بگذارید.
اکنون شیرینیها را بیست دقیقه در یخچال نگه دارید تا شکلات روی شیرینی ببندد.