آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
قالبی به اندازهی20×30 سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به طوری كه از هر طرف 5 سانتیمتر بالاتر باشد.
شكلات و كره را در كاسهای بریزید و به روش بن ماری آب كنید.
آن گاه نیمی از آن را در قالب بریزید و نصف ویفرها را روی شكلات، در كف قالب بچینید و به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.
حالا كرهی اضافی، شیرعسلی و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مایه، بجوشد.
سپس كرهی بادام زمینی را بیفزائید.
بعد از روی حرارت بردارید، و روی ویفرها بریزید و رویش را با پالت صاف كنید.
حالا باقیماندهی ویفرها را روی مایه بچینید و باقیماندهی شكلات را روی ویفرها بریزید.
اكنون قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
هنگام مصرف، شیرینی را با چاقوی تیز و داغ ببرید و در ظرف زیبائی بچینید.