آشپزباشی
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا كاملاً سبك و روشن شود. بعد آردها و پودر فندق را با هم مخلوط كنید و به مواد بیفزائید و خوب هم بزنید تا مخلوط، صاف و یكنواخت شود.
حالا قالب 26×32 سانتیمتری را چرب كنید و مایهی آماده را در آن بریزید و سطح آن را صاف كنید. سپس خطوطی برای برش به صورت مربعهای 5 سانتیمتری روی خمیر ایجاد كنید و وسط هر مربع یك عدد فندق بگذارید. حالا قالب را در فر (تاون) گرمشده با دمای 170 درجه سانتیگراد، به مدت40 دقیقه قرار دهید. پس از پخت شیرینی، روی خطهای قبلی را كاملاً برش بزنید و بعد از سرد شدن، از قالب جدا كنید.