Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:04

حلوای كنجدی

حلوای كنجدی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

روغن جامد.......................... 60 گرم

روغن مايع...................90 گرم

آرد گندم................... 225 گرم حدوداً 2 پيمانه

گلاب......................يك چهارم پيمانه

شربت بار يا شهد غليظ.......................يك و نيم پيمانه

عرق هل..................... 2 قاشق سوپخوري

زعفران دم كرده.................. 2 قاشق سوپخوري

كنجد پوست كنده.................... يك چهارم پيمانه

كپسول گردو روسي.....................به تعداد لازم

روش‌تهیه

روغن جامد و مايع را داخل تابه ريخته، روي حرارت ملايم با هم تركيب كرده و آرد را اضافه كنيد. آرد را مرتب هم بزنيد تا كاراملي رنگ شود و بوي خامي آن گرفته شود. سپس تابه را از روي حرارت برداشته و در حال هم زدن صبركرده تا كمي از حرارت آن كاسته شود. سپس يك پيمانه از شهد خنك را به تدريج به آرد اضافه و با سرعت هم بزنيد، عرق هل، گلاب و زعفران را اضافه و هم بزنيد تا به شكل حلوا و خميري شكل در آيد. اگر حلوا خيلي سفت بود باقي شهد را اضافه و اگر خيلي شل بود دوباره تابه را روي حرارت برده و مرتب هم بزنيد تا كاملاً حلوا خودش را از تابه جدا كند. در اين مرحله كنجد را اضافه و كاملاً با حلوا مخلوط كنيد. حلواي آماده را داخل قيف با ماسوره درشت ستاره ريخته و داخل كپسول‌هاي گردو روسي را پر كنيد.

نكته:

1- طرز تهيه كپسول گردو روسي در ماهنامه شماره 33 صفحه 54 آمده است.

2- مقدار شهد در تهيه حلوا هميشه به كيفيت آرد بستگي دارد.

برچسب ها: ماه رمضانحلواطرز تهیه حلواافطارتزیین حلواحلوا کنجدی تعداد بازديد: 337 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است