روشتهیه
روغن جامد و مايع را داخل تابه ريخته، روي حرارت ملايم با هم تركيب كرده و آرد را اضافه كنيد. آرد را مرتب هم بزنيد تا كاراملي رنگ شود و بوي خامي آن گرفته شود. سپس تابه را از روي حرارت برداشته و در حال هم زدن صبركرده تا كمي از حرارت آن كاسته شود. سپس يك پيمانه از شهد خنك را به تدريج به آرد اضافه و با سرعت هم بزنيد، عرق هل، گلاب و زعفران را اضافه و هم بزنيد تا به شكل حلوا و خميري شكل در آيد. اگر حلوا خيلي سفت بود باقي شهد را اضافه و اگر خيلي شل بود دوباره تابه را روي حرارت برده و مرتب هم بزنيد تا كاملاً حلوا خودش را از تابه جدا كند. در اين مرحله كنجد را اضافه و كاملاً با حلوا مخلوط كنيد. حلواي آماده را داخل قيف با ماسوره درشت ستاره ريخته و داخل كپسولهاي گردو روسي را پر كنيد.
نكته:
1- طرز تهيه كپسول گردو روسي در ماهنامه شماره 33 صفحه 54 آمده است.
2- مقدار شهد در تهيه حلوا هميشه به كيفيت آرد بستگي دارد.