Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:11

حلقه‌های ترد شكلاتی

حلقه‌های ترد شكلاتی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

تافی كره‌ای 150 گرم

 

كره 50 گرم

 

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری

 

مارشمالوخردكرده 200 گرم

 

كورن فلكس برنجی خردكرده 175 گرم

آشپزباشی – لیلا آیانی صفت

 

تافی را در ظرف مناسبی كه كف ضخیمی دارد، بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود. آن‌گاه كره و پودر كاكائو را بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود.

سپس مارشمالو را نیز اضافه كنید و هم بزنید تا در مایه حل شود. حالا یك‌سوم از كورن فلكس را بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اكنون باقیمانده‌ كورن‌فلكس را اضافه كنید و این مخلوط را به شكل دایره‌های 10 سانتیمتری روی كاغذ روغنی بریزید.

آن‌گاه وسط دایره‌ها حفره‌ای ایجاد كنید تا به شكل حلقه درآید. همینكه شكلات سفت شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی شکلاتیطرز تهیه شیرینیمواد لازم شیرینی تعداد بازديد: 1587 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است