آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
تافی را در ظرف مناسبی كه كف ضخیمی دارد، بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود. آنگاه كره و پودر كاكائو را بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
سپس مارشمالو را نیز اضافه كنید و هم بزنید تا در مایه حل شود. حالا یكسوم از كورن فلكس را بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اكنون باقیمانده كورنفلكس را اضافه كنید و این مخلوط را به شكل دایرههای 10 سانتیمتری روی كاغذ روغنی بریزید.
آنگاه وسط دایرهها حفرهای ایجاد كنید تا به شكل حلقه درآید. همینكه شكلات سفت شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.