Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:03

فرنچ تست موز

فرنچ تست موز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

تخم مرغ ۸ عدد

شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم

اسانس وانیل یک قاشق چایخوری

دارچین یک قاشق چایخوری

جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری

شیر ۲۲۰ میلی لیتر

خامه

مواد لازم میانی

کره ۱۰۰ گرم

شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم

دارچین یک قاشق چایخوری

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

موز خرد کرده 5 عدد متوسط

صبحانه ۲۲۰  گرم

نان تست یک بسته کامل خرد کرده

آشپزباشی - آرزو مقدم

ابتدا مواد میانی را فراهم کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه فر را با دمای 180 سانتیگراد گرم کنید و کف قالب کمربندی را به قطر 25 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

اکنون تخم‌مرغ‌ها، شکر، وانیل، دارچین، جوز هندی، شیر و خامه را با همزن برقی مخلوط کنید و بعد نان تست را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مایة تخم‌مرغی به خورد نان برود.

حالا مخلوط فراهم کرده را در قالب بریزید و بطور یکنواخت صاف کنید.

سپس مواد میانی فراهم کرده را بیفزائید و در همه جا بطور یکسان پخش نمائید.

اینک قالب را در فر بگذارید و تست فرانسوی موز را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه بپزید.

روش تهیه مواد میانی

کره را آب کنید . شکر، ‌دارچین و وانیل را به آن بیفزائید و اندکی روی حرارت نگه دارید تا شکر آب شود.

آن‌گاه موز را افزوده  و یک تا دو دقیقه تفت دهید و بعد از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: فرنچ تستآشپزباشیآرزو مقدمفرنچ تست موزطرز تهیه فرنچ تستمواد لازم برای تهیه فرنچ تست تعداد بازديد: 1257 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است