آشپزباشی - آرزو مقدم
ابتدا مواد میانی را فراهم کنید و کنار بگذارید. آنگاه فر را با دمای 180 سانتیگراد گرم کنید و کف قالب کمربندی را به قطر 25 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
اکنون تخممرغها، شکر، وانیل، دارچین، جوز هندی، شیر و خامه را با همزن برقی مخلوط کنید و بعد نان تست را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مایة تخممرغی به خورد نان برود.
حالا مخلوط فراهم کرده را در قالب بریزید و بطور یکنواخت صاف کنید.
سپس مواد میانی فراهم کرده را بیفزائید و در همه جا بطور یکسان پخش نمائید.
اینک قالب را در فر بگذارید و تست فرانسوی موز را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه بپزید.
روش تهیه مواد میانی
کره را آب کنید . شکر، دارچین و وانیل را به آن بیفزائید و اندکی روی حرارت نگه دارید تا شکر آب شود.
آنگاه موز را افزوده و یک تا دو دقیقه تفت دهید و بعد از روی حرارت بردارید.