تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
آرد، پودر شكر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آنگاه زرده تخممرغ و شیر را بیفزائید تا خمیر مناسبی، به دست آید.
حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت نیمساعت در یخچال نگه دارید. قالبهای كوچك تارت (تارتلت) – 4 سانتیمتری- را چرب كنید، خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و در قالبهای تارتلت بیندازید.
سپس به كمك چنگال روی خمیر را سوراخ كنید و به مدت تقریبی10-12 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. همینكه نان تارتلت خنك شد، آن را با مواد میانی پر كنید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا صاف و یكدست شود.