آشپزباشی- سعید بابارحیمی
قهوه را با روغن مایع مخلوط كنید و كنار بگذارید. آنگاه باقیماندهی مواد را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید.
سپس مخلوط قهوه را به آن بیفزائید و مایهی فراهم كرده را در كیسهی شیرینی پزی دارای ماسورهی كنگره دار بریزید و گلهائی از آن را با فاصله روی سینی چربكرده بگذارید و در صورت دلخواه رویشان مغز پسته، گردو و یا بادام بریزید.
اینك سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، شیرینی را بپزید.
همینكه شیرینی خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.