آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
دركاسه مناسبی زردههای تخممرغ، آب و روغن را بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آرد را كمكم به آن بیفزایید تا خمیر نرم و لطیفی بهدست آید، سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت استراحت دهید.
اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده خیلی نازك باز كنید و به عرض
3وطول 7سانتیمتر ببرید. حالا هر بار به اندازه 1 قاشق چایخوری از مخلوط مواد میانی، روی خمیرها بریزید، رول كنید و در سینی چربكرده و كنار هم بچینید.
اكنون رویشان قدری روغن جامد آبكرده بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. سپس سینی را از فر درآورید و بعد از 5 دقیقه، نیمی از شربت گرم را روی شیرینی بریزید و رویش را بپوشانید.
بعد از 8 ساعت، باقیمانده شربت را نیز روی اصابع بریزید و روی آن را بپوشانید. اكنون اصابع را یك شب در یخچال نگه داریدو برای پذیرایی در ظرف زیبایی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید.