آشپزباشی- مژگان فرهنگ
150 گرم از آرد را همراه با کره در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتانتان کره را به خورد آرد بدهید تا به شکل خردهنان درآید. آنگاه خامه را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط فراهم کرده را در قالب به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و با پشت قاشق بفشارید تا کف قالب را بپوشاند.
اکنون کرم کاسترد را روی این مخلوط بریزید. حالا آرد باقیمانده، شکر، شاهتوت و دارچین را با هم مخلوط کنید و آن را روی کرم کاسترد بریزید.
سپس اسلایس شاهتوت را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه کرم کاسترد: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آنگاه مایه فراهم کرده را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظ شود.