آشپزباشی - افسانه ظروفی
مربع 12 سانتیمتری از کاغذ روغنی برش دهید و هر یک را به دو مثلث ببرید.آن گاه هر مثلث را به شکل قیف درآورید.
سپس ظرف مناسب و گودی را از برنج خام پرکنید و قیف های فراهم کرده را به گونه ای که مرکزشان پایین باشد،در برنج فرو برید تا ثابت بمانند.
سپس کره را آب کنید و پودر شکلات و فندق را به آن بیفزائید.حالا صبر کنید تا این مخلوط اندکی خنک شود و بعد آن را در قیف های کاغذی فراهم کرده بریزید.
اکنون قیف های پر کرده را در حدود 5 دقیقه یا تا زمانیکه شکلات اندکی سفت شود،در یخچال قرار دهید و بعد آن را از یخچال درآورید و نی های کوچک تزئینی را در مرکز شکلات فرو کنید.
اینک چترهای شکلاتی را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شوند و بعد آنها را با کاغذ گیپور و روبان بیارائید.
این چترهای شکلاتی می توانند هدیۀ جالب وخوشمزهای برای مهمان های شما در ایام نوروز باشد.