روشتهیه
آرد گندم را تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. آرد نخودچي را نيز جدا جدا تفت داده هر دو آرد را با هم تركيب كرده و از روي حرارت برداريد. روغن را اضافه و با پشت قاشق با آرد مخلوط كرده تا به خورد هم بروند. حال پودر قند و پودر هل را اضافه و مخلوط كنيد. شكلات سياه را روي بخار آب جوش ذوب كنيد (حرارت غيرمستقيم – بنماري) و به مواد افزوده در نهايت گردو را بيفزاييد و حلوا را بين دو ورق كاغذ روغني با وردنه به ضخامت 2 سانتي متر باز كنيد و قالب بزنيد. براي تزيين اين حلوا شكلات سفيد را روي حرارت بخار آب ذوب كرده و يك طرف حلوا را داخل شكلات زده و قبل از اينكه ببندد، با قطعه اي گردو، بادام، پسته و يا برشي از حلوا تزيين كنيد.
نكته:
1- در اين حلوا ميتوان از پودر دارچين يا زنجبيل هم استفاده كرد.
2- به جاي گردو از بادام زميني، فندق، بادام درختي نيز ميتوان استفاده كرد.