تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
فر را با دمای 150 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه خمیر مارسیپان، شكر و نمك را در كاسهی همزن بریزید و با همزن برقی، در حدود 3 دقیقه بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس سفیدهی تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و 2 دقیقهی دیگر با همزن برقی بزنید تا مایهی صاف و كشداری حاصل شود.
اكنون هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از مایهی فراهم كرده، بردارید و با فاصله در سینی روی كاغذ روغنی بگذارید. رویشان پرك بادام بپاشید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید.
همینكه ماكارون خنك شد، رویش پودر شكر بپاشید.
یادآوری: خمیر مارسپان را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.