آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد و بیکینگپودر را افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر نرم و مناسبی بهدستآید.
حالا قالب را به اندازه 18×28 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید به گونهایکه کاغذ از اطراف قالب بلندتر باشد. اینک خمیر فراهم کرده را در قالب پهن کنید و این لایه را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه لایه اول خنک شد، مواد میانی را رویش بریزید و به کمک پالت صاف کنید. اینک مرنگ را روی مواد میانی بریزید و صاف کنید و رویش پرک بادام بپاشید.
حالا قالب را در فر بگذارید و اسلایس توت فرنگی را 15-20 دقیقه دیگر، بپزید.
روش تهیه مواد میانی: توتفرنگی، آب پرتقال و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت، در یخچال نگه دارید.
روش تهیه مرنگ: سفیده تخممرغها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و پف کند. آنگاه شکر را کمکم به آن بیفزائید و هم بزنید تا سفیده فرم بگیرد.