آشپزباشی- سحر سامانی
كره، وانیلین و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه زردههای تخممرغ را بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید.
سپس قهوه را در آب جوش حل كنید و درون مایهی فراهمكرده بریزید و مخلوط نمائید. حالا آرد را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
اینك خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر روی كاغذ روغنی پهن كنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و با فاصلهی 3 سانتیمتر از هم در سینی چربكردهی شیرینیپزی بچینید.
حالا مایهی رویه را در درون كیسهی شیرینیپزی بدون ماسوره بریزید و حلقههائی را از آن روی خمیر بیسكویت بگذارید.
اكنون یكدوم قاشق چایخوری مارمالاد وسط هر حلقه بریزید و بیسكویتها را به مدت تقریبی 5 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید.
سپس دمای فر را به 160 درجهی سانتیگراد كاهش دهید و بیسكویت را 12 دقیقهی دیگر بپزید. حال بیسكویتها را روی پنجرهی سیمی قرار دهید تا خنك شود.
سپس آنها را در مخلوط شكلات و روغن مایع فرو ببرید و دوباره روی پنجرهی سیمی قرار دهید و صبر كنید تا شكلات ببندد.
روش تهیهی مواد رویه: سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
سپس شكر را بتدریج به آن بیفزائید و هم بزنید تا مرنگ صاف و براقی به دست آید. حالا وانیلین، پودر نارگیل و فندق را بیفزائید و مخلوط كنید.
یادآوری: اگر پس از پخت مارمالاد تحلیل رفته بود، پس از سرد شدن درون حفرهها را با مارمالاد بیشتری پر كنید.