Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:18

گل های فندق و شكلات رويال

گل های فندق و شكلات رويال

shooroshirin5

0 0

متوسط

15 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ی نرم 90 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر ریز 55 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

قهوه‌ی فوری یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب جوش 1 قاشق چایخوری

 

آرد الك كرده 225 گرم (یك و یك‌دوم پیمانه)

 

مارمالاد توت فرنگی حدود 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

شكلات شیری آبكرده 200 گرم

 

روغن مایع 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر ریز 165 گرم (سه‌چهارم پیمانه)

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر نارگیل 135 گرم (یك و یك‌دوم پیمانه)

 

فندق برشته و آسیاب كرده 75 گرم (یك‌دوم پیمانه)

آشپزباشی- سحر سامانی

 

كره، وانیلین و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ را بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید.

سپس قهوه را در آب جوش حل كنید و درون مایه‌ی فراهم‌كرده بریزید و مخلوط نمائید. حالا آرد را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

اینك خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر روی كاغذ روغنی پهن كنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله‌ی 3 سانتیمتر از هم در سینی چربكرده‌ی شیرینی‌پزی بچینید.

حالا مایه‌ی رویه را در درون كیسه‌ی شیرینی‌پزی بدون ماسوره بریزید و حلقه‌هائی را از آن روی خمیر بیسكویت بگذارید.

اكنون یك‌دوم قاشق چایخوری مارمالاد وسط هر حلقه بریزید و بیسكویت‌ها را به مدت تقریبی 5 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید.

سپس دمای فر را به 160 درجه‌ی سانتیگراد كاهش دهید و بیسكویت را 12 دقیقه‌ی دیگر بپزید. حال بیسكویت‌ها را روی پنجره‌ی سیمی قرار دهید تا خنك شود.

سپس آن‌ها را در مخلوط شكلات و روغن مایع فرو ببرید و دوباره روی پنجره‌ی سیمی قرار دهید و صبر كنید تا شكلات ببندد.

روش تهیه‌ی مواد رویه: سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

سپس شكر را بتدریج به آن بیفزائید و هم بزنید تا مرنگ صاف و براقی به دست آید. حالا وانیلین، پودر نارگیل و فندق را بیفزائید و مخلوط كنید.

یادآوری: اگر پس از پخت مارمالاد تحلیل رفته بود، پس از سرد شدن درون حفره‌ها را با مارمالاد بیش‌تری پر كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی شکلاتیشیرینی پزیشیرینی فندقیآموزش قنادی تعداد بازديد: 1618 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است