تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
کره و کره بادامزمینی را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و هم بزنید. سپس مواد خشک را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را 24 قسمت کنید و درون قالبهای چربکرده مینی مافین بگذارید و وسط هر خمیر حفرهای ایجاد کنید.
اینک مافینها را به مدت تقریبی 14-16 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه مافینها خنک شدند، درونشان را از مواد میانی پر کنید.
روش تهیه مواد میانی: شکلات، شیرعسلی و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید و پس از خنک شدن، مصرف نمائید.