تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
آرد، پودر شكر و پوست لیمو را در كاسه مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزائید. آنگاه كره را با نوك انگشتانتان با آرد مخلوط كنید و پس از آن، بادام و زرده تخممرغ را بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید.
چنانچه خمیر خشك بود، قدری آب به آن بیفزائید. سپس خمیر فراهم كرده را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر دلخواهتان، قالب بزنید.
اكنون خمیرهای قالب زده را با فاصله در سینی چربكرده بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، اطرافش را با رویال آیسینگ بیارائید و وسط آن مارمالاد بریزید. اینك شیرینی مربائی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری 1: برای تهیه رویال آیسینگ؛ سه قاشق سوپخوری پودر مرنگ را همراه با 4 پیمانه پودر شكر الك كرده و 5 قاشق سوپخوری آب گرم در كاسه همزن برقی بریزید و به مدت تقریبی 7-10 دقیقه، هم بزنید تا صاف و یكدست شود.
یادآوری 2: برای آراستن شیرینی با آیسینگ، از ماسوره شماره 17 استفاده كنید.