آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
قالب مربع را به اندازه 23 سانتیمتر، با سلیفون بپوشانید. بهگونهایکه سلیفون از دیواره قالب، بلندتر باشد. آنگاه 200 گرم از پودر بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید و خوب بفشارید.
سپس آن را در یخچال بگذارید. حالا آب جوش را همراه با پودر ژله در کاسه مناسبی بریزید و به روش بنماری حل کنید تا ژله شفاف شود. اکنون محلول ژله را از روی حرارت بردارید و آب سرد را به آن بیفزائید و پنیر خامهای را کمکم افزوده و با سرعت کند همزن برقی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
اینک شیر عسلی و آبلیمو افزوده و مخلوط نمائید. آنگاه یک پیمانه از خامه فرم گرفته را نیز به این مایه بیفزائید و آن را روی بیسکویت بریزید و به مدت 6 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا دسر را باقیمانده خامه و بیسکویت بیارائید.