آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو سینی شیرینیپزی را با صفحه سلیکونی بپوشانید.
آنگاه کاسه و مفتول همزن برقی را با هولة کاغذی آغشته به لیموی تازه، کاملا تمیز کنید تا هیچگونه چربی رویشان باقی نماند!
سپس سینی شیرینیپزی متوسط دیگری را با کاغذ روغنی بپوشانید و شکر را رویش بریزید و آن را 7 دقیقه در فر بگذارید تا رطوبت شکر گرفته شود و اندکی کاراملی رنگ شود.
مراقب باشید که شکر آب نشود! در این میان، سفیده تخممرغها را در کاسه همزن برقی بریزید و بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
حالا شکر را از فر درآورید و دمای فر را به 100 درجه سانتیگراد کاهش دهید.
اکنون شکر داغ را کمکم به سفیدههای همزده بیفزائید و همچنان همزن را روشن نگه دارید (هر بار یک قاشق چایخوری شکر اضافه کنید).
همینکه همه شکر به مرنگ اضافه شد، وانیل و قهوه را به آن افزوده و چند دقیقه دیگر، مرنگ را بزنید تا سفت و براق شود.
اینک مایه فراهم کرده مرنگ را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره دلخواهتان بریزید (ترجیحا وسط آن خالی باشد تا به شکل دونات درآید) و هر بار قدری از آن را با فاصله از یکدیگر، روی صفحه سلیکونی قرار دهید.
حالا مرنگ را به مدت تقریبی 50 دقیقه تا یک ساعت در فر بگذارید تا مرنگها خشک شوند.
آنگاه نیمی از مرنگها را در شکلات بزنید و روی صفحه سلیکونی قرار دهید تا شکلات ببندد و در صورت دلخواه رویشان را با ورق طلا بیارائید.