آشپزباشی- مژگان فرهنگ
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و كف سینی را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سفید و پفكی شود. آنگاه آرد، پودر كاكائو، فندق، پودر نارگیل و گردو را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید و با فاصله در سینی بچینید.
اینك شیرینی را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید. اكنون روی شیرینیها را با مواد رویه بپوشانید و با پودرنارگیل بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد رویه: پودر شكر، پودر كاكائو، وانیلین و آب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید.