آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 18×28 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید به گونهایکه کاغذ از دو لبه طولی قالب بلندتر باشد. آنگاه آرد، بیکینگپودر، پودر کاکائو و نمک را الک کنید و در کاسه مناسبی بریزید.
سپس شکر را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا تخممرغ، وانیلین، کره و شیر را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط نمائید. اکنون این مایه را به مواد خشک افزوده و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
اینک مایه بهدست آمده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر بپزید. حالا صبر کنید تا کیک خنک شود. سپس مواد رویه را روی آن بریزید و قالب را یک شب در یخچال نگه دارید تا اسلایس کاپوچینو آماده برش زدن شود.
اکنون اسلایس کاپوچینو را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد رویه: ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید. آنگاه پنیر خامهای و شکر را همراه با وانیلین، با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
در این میان، قهوه را در آب جوش حل کنید و آن را به پنیر خامهای بیفزائید. سپس محلول ژلاتین و شکلات آبکرده را نیز درون مایه فراهم کرده بریزید و آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود!
حالا خامه را نیز درون این مایه بریزید و مخلوط کنید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید روی اسلایس را با خامه و شکلات بیارائید.