آشپزباشی - آرزو گنجی :
روش تهیه
خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشد. آنگاه شكلات را بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس ظرف را از روي حرارت برداريد و شربت پرتقال و فندق را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس روي ظرف را بپوشانيد و در حدود 45 دقيقه در يخچال نگه داريد. حالا هر بار به اندازة يك قاشق چايخوري از مخلوط فراهم كرده برداريد و به شكل توپ درآوريد. ترافلها را در شكلات (300 گرم) بغلتانيد و رويشان ترافل رنگي بريزيد. توپهاي شكلاتي را روي فويل بگذاريد و صبر كنيد تا شكلات ببندد. اكنون توپهاي شكلاتي را در كپسولهاي مخصوص قرار دهيد و در ظرف پذيرائي مناسب بگذاريد.