تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
بادام، پودر شكر و آرد ذرت را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید. آنگاه سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس شكر را كمكم بیفزائید تا مرنگ صاف و براقی به دست آید.
حالا اسانس و رنگ را به مرنگ بیفزائید و مواد خشك را در سه نوبت به آن اضافه كنید. اكنون مایهی فراهم كرده را در كیسهی شیرینیپزی دارای ماسورهی ساده به قطر یك سانتیمتر بریزید و دایرههائی به قطر 4 سانتیمتر از آن را روی صفحهی مخصوص ماكارون یا صفحهی سیلیكونی بگذارید.
پس از نیم ساعت ماكارون را به مدت تقریبی 16دقیقه در فر گرم كرده با دمای 150 درجهی سانتیگراد بپزید. همینكه ماكارون كاملاً خنك شد، بین هر دو عدد قدری مارمالاد پرتقال بگذارید و به هم بچسبانید. آنگاه ماكارون را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.