آشپزباشی- مریم امیری
آرد و پودر شكر را با هم مخلوط كنید و كره را با سرانگشتان به خورد آرد دهید. آنگاه پودر بادام را بیفزائید و با افزودن آب مواد را خمیر كنید. حال خمیر را كمی مالش دهید و بعد آن را روی سطح آرد پاشیده،به اندازه 18× 28 سانتیمتر، باز كنید.
سپس خمیر را 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون مواد میانی را داخل قالب تارت 15 × 25 سانتیمتر بریزید و رویش را صاف كنید. حالا خمیر را روی مواد میانی پهن كنید.
لبههای خمیر را مرتب كنید و روی آن را با چنگال سوراخ كنید. اینك با زرده تخممرغ، روی خمیر را زرین نمائید. قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا تارت بپزد و طلائی رنگ شود. همین كه تارت خنك شد، قدری پودرقند رویش بپاشید.
روش تهیه مواد میانی: آرد ذرت، شكر، پوست پرتقال و آب پرتقال را با هم مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید. آنگاه نیمی از گیلاسها را به آن بیفزائید و مواد را 5 دقیقه بجوشانید. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و باقیمانده گیلاسها را به آن اضافه كنید.