تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
كره و شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با درجهی كند همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه پنیر خامهای را بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس تخممرغ و پوست پرتقال را اضافه كنید و آرد، نمك و دارچین را نیز درون مایه بریزید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
اكنون هر بار به اندازهی 1 قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید.
آنها را در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 12-14 دقیقه، در فر گرمكرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید.
شیرینیها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و با كرم گاناش، دو تا دو تا به هم بچسبانید. حالا شیرینی را با شكلات شیری آبكرده بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیهی كرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، آنگاه شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود. حالا بگذارید كرم گاناش در دمای محیط خنك شود.
یادآوری: مدت ماندگاری این شیرینی، 2 هفته در ظرف دربسته در یخچال میباشد.