آشپزباشی
ابتدا تابه مناسبی روی اجاق بگذارید، حدود نیمی از شكر را در آن بریزید و كارامل كنید. همینكه شكر كارامل شد، باقیمانده شكر را به آن بیفزائید و با حركت دادن ظرف روی حرارت، شكر را كارامل كنید.
اكنون بادام، گردو یا بادام هندی را، كمكم داخل كارامل بریزید و آن را با چنگال مخلوط كنید تا مغزها به كارامل آغشته شوند مغزهائی كه به هم میچسبند، بعد از مخلوط شدن از هم جدا میشوند، حالا بادام سوخته را در سینی چربكرده بریزید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. آنگاه از سینی جدا كنید و در ظرف دلخواه بریزید.