آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
روغن، پودر شكر و زرده تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یكدست و سبك شوند.
آنگاه سفیده تخممرغ را در ظرف دیگری، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
حالا سفیده زده شده، آرد برنج، هل و گلاب را به مایه بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید.
اینك خمیر را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره كنگرهدار بریزید و گلهای كوچكی از آن، با فاصله روی سینی بگذارید و قدری تخم خرفه بپاشید.
اكنون سینی را در فر گرم شده با دمای 170 درجهسانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، شیرینی را بپزید.
همینكه نان برنجی خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.