Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:16

فرفره های نارگیل و پنیر

فرفره های نارگیل و پنیر

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 100 گرم

 

شكر 140 گرم

 

پنیر خامه‌ای 90 گرم

 

تخم‌‌مرغ 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 300 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی

 

پنیر خامه‌ای 90 گرم

 

شكر 3 قاشق سوپخوری

 

پودر نارگیل 1 پیمانه (90 گرم)

 

مواد لازم رویه

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

 

مارمالاد توت‌فرنگی حدود 150 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیاتی صفت

 

كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه پنیر خامه‌ای، تخم‌مرغ‌ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مخلوط آرد و بیكینگ‌پودر را درون مایه بریزید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را دو قسمت كنید و هر قسمت را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه‌دارید.

اكنون هر دو خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و از هر كدام 15 مربع 6 سانتیمتری ببرید. حالا روی هر یك از خمیرها به اندازه‌ 1 قاشق چایخوری از مایه‌ میانی بگذارید و به شكل فرفره درآورید. روی خمیرها تخم‌مرغ بمالید و شكر بپاشید و در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.

سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. اكنون سینی را از فر درآورید و روی شیرینی‌ها قدری مارمالاد قرار دهید و 15 دقیقه‌ دیگر در فر بپزید.

آن‌گاه شیرینی‌ها را روی پنجره‌ سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ مایه‌ میانی: پنیر خامه‌ای، شكر و پودر نارگیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و لطیف شود.

یادآوری: برای درآوردن خمیر به شكل فرفره؛ گوشه‌های هر مربع را در هر 4 طرف برش‌های دو سانتیمتری به سمت مركز خمیر بدهید و این برش‌ها را یك در میان روی مایه‌ میانی تا كنید.

 

برچسب ها: آموزش شيرينيفرفره های نارگیل و پنیرروش تهيه فرفره نارگيليفرفره نارگيليمواد لازم فرفره نارگيلينارگيل و پنيرفرفره هاي نارگيلي تعداد بازديد: 1689 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است