تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیاتی صفت
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه پنیر خامهای، تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مخلوط آرد و بیكینگپودر را درون مایه بریزید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را دو قسمت كنید و هر قسمت را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگهدارید.
اكنون هر دو خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و از هر كدام 15 مربع 6 سانتیمتری ببرید. حالا روی هر یك از خمیرها به اندازه 1 قاشق چایخوری از مایه میانی بگذارید و به شكل فرفره درآورید. روی خمیرها تخممرغ بمالید و شكر بپاشید و در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.
سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینیها را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. اكنون سینی را از فر درآورید و روی شیرینیها قدری مارمالاد قرار دهید و 15 دقیقه دیگر در فر بپزید.
آنگاه شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مایه میانی: پنیر خامهای، شكر و پودر نارگیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و لطیف شود.
یادآوری: برای درآوردن خمیر به شكل فرفره؛ گوشههای هر مربع را در هر 4 طرف برشهای دو سانتیمتری به سمت مركز خمیر بدهید و این برشها را یك در میان روی مایه میانی تا كنید.