آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
میوه خشك را خرد كنید و با آبلیمو مخلوط سازید و حدود 10 دقیقه كنار بگذارید تا قدری نرم شود.
آنگاه خامه را در ظرف مناسبی، بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
سپس شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید.
حالا فندق و میوه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید، روی ظرف را بپوشانید و حدود 30 دقیقه در یخچال نگهدارید تا مایه قدری سفت شود.
اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری، از مایه بردارید و به شكل توپ در آورید و در مخلوط پودر نارگیل و شكلات سفید رندهكرده بغلتانید.
اینك ترافلها را در كپسولهای كاغذی شكلات بگذارید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: میوههای خشك شكری را میتوانید از خشكبار فروشیها تهیه نمائید.
اگر در دسترس نبود میتوانید از میوههای خشك معمولی استفاده كنید.