آشپزباشی – مژگان فرهنگ
قالب لوف به اندازه 13×23 سانتیمتر را با كاغذ آلومینیوم به گونهای بپوشانید كه كاغذ از لبه قالب حدود 5 سانتیمتر، بلندتر باشد. آنگاه مارشمالو، عسل، كره، كرهبادامزمینی، وانیلین و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه یكدستی حاصل شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و صبر كنید مایه قدری خنك شود. حالا كورن فلكس، گردو، شكلات، پودر نارگیل و بادام زمینی را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اینك مایه را در قالب بریزید، رویش را صاف كنید و در یخچال قرار دهید تا مایه ببندد و قدری سفت شود. اكنون شیرینی را به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرایی در ظرف زیبائی بچینید.