Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:23

شیرینی با مارشمالو و عسل

شیرینی با مارشمالو و عسل

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مارشمالو 2 پیمانه

 

عسل 185 میلی‌لیتر  (حدود سه‌چهارم پیمانه)

 

كره 60 گرم

 

كره  بادام زمینی 50 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كورن‌فلكس 4 پیمانه

 

گردو خرد كرده 250 گرم

 

شكلات سیاه آبكرده 225 گرم

 

پودر نارگیل 60 گرم

 

بادام زمینی 30 گرم

آشپزباشی – مژگان فرهنگ

 

قالب لوف به اندازه‌ 13×23 سانتیمتر را با كاغذ آلومینیوم به گونه‌ای بپوشانید كه كاغذ از لبه قالب حدود 5 سانتیمتر، بلندتر باشد. آن‌گاه مارشمالو، عسل، كره، كره‌بادام‌زمینی، وانیلین و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه یكدستی حاصل شود.

 سپس آن را از روی حرارت بردارید و صبر كنید مایه قدری خنك شود. حالا كورن فلكس، گردو، شكلات، پودر نارگیل و بادام زمینی را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

اینك مایه را در قالب بریزید، رویش را صاف كنید و در یخچال قرار دهید تا مایه ببندد و قدری سفت شود. اكنون شیرینی را به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرایی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیشیرینی با عسلانواع شیرینیشیرینی پزیطرز تهیه شیرینیدستور شیرینیآشپزباشیمژگان فرهنگشیرینی با مارشمالو تعداد بازديد: 2603 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است