آشپزباشی - آرزو مقدم
آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.
آنگاه تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی 2-3 دقیقه هم بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
سپس روغن و شیر را بیفزائید و مخلوط کنید تا صاف و یکنواخت شود.
حالا مواد خشک را کم کم بیفزائید و با دور کند همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب چربکرده تارت دارای کاغذ روغنی به قطر 25 سانتیمتر بریزید.
اینک مواد میانی را روی مایه کیک بریزید و صاف کنید و بعد رویه کرامبلی را بیفزائید و قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
آنگاه کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه و یا تا زمانیکه رویه کرامبلی طلائی رنگ شود، بپزید.
پس از پایان زمان پخت با خلال چوبی کیک را امتحان کنید و چنانچه مایه کیک به خلال چوبی نچسبید، کیک را از فر درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
حالا کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و در صورت دلخواه رویش را با موز بیارائید.
روش تهیه مایه میانی
موز را خرد کنید و همره با کره، خامه و شکر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا موز بپزد و مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
روش تهیه رویه کرامبلی
کره را آب کنید و آرد، شکر و پودر نارگیل را به آن بیفزائید و با دست مخلوط کنید.
یادآوری
بهتر است از قالب تارت که دیواره آن از کفش جداست، استفاده کنید.