Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 20 آذر 1403 - 23:47

رافل شیر

رافل شیر

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

‎خمیر یوفکا دالیا ۷ برگ

‎کرة آبکرده ۱۰۰ گرم

‎تخم مرغ 2 عدد

‎اسانس وانیل  یک‌دوم قاشق چایخوری

‎شکر ۱۰۰ گرم

‎شیر ۲۳۰ میلی لیتر

‎پودر شکر برای تزیین به میزان دلخواه

آشپزباشی - آرزو مقدم

روی خمیرهای فیلو کره آبکرده بمالید و بعد هر یک را بصورت بادبزنی جمع کنید و از یک طرف آن را رولکنید.

آن‌گاه کف قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و رول‌ها را به ترتیب از مرکز داخل قالب بچینید.

سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی‌که روی شیرینی طلایی‌رنگ شد، بپزید.

حال تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شکر را 10 دقیقه با همزن برقی، هم بزنید و بعد شیر را بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون مایه فراهم کرده را روی شیرینی بریزید و 20 دقیقهدیگر آن را در فر بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو مقدمرافل شیرآموزش انواع شیرینی با خمیر یوفکاشیرینی با خمیر یوفکاشیرینیهای ساده تعداد بازديد: 1502 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است