آشپزباشی- سعید بابارحیمی
همه مواد را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی یا با دست هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
آنگاه خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و رول كنید. حالا دو سر آن را به هم بچسبانید تا به شكل اشك درآید.
خمیرهای شكل داده را بلافاصله، در سینی چربكرده بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرمشده با دمای 180درجهسانتیگراد، بپزید.
همینكه شیرینی خنك شد، یك طرف آن را در شكلات آبكرده فرو ببرید و صبر كنید شكلات ببندد. اكنون شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.